top of page
20180707_211539.jpg

Joogalomat

lagomera_1.jpg

Joogaloma 
La Gomeralla

Unelmien aktiiviloma - tämä joogaloma La Gomeralla järjestetään seuraavan kerran tammikuussa 2025, lämpimästi tervetuloa!

La Gomera on piskuinen sielukkaan karu ja samalla vehreä saari aivan Teneriffan kyljessä.

Matkat yhteistyössä Tjäreborgin kanssa.

Joogakurssi Kreetalla 

Tervetuloa joogalomalle toukokuussa 2024 "kuningatar-saarelle" Kreetalle. Joogatunteja aamuin illoin, muutoin keskityt lomailun ja rentoilun ytimeen: auringosta nauttimiseen, uimiseen, retkeilyyn, oleiluun, lukemiseen ja ennenkaikkea superherkulliseen kreikkalaiseen ruokaan hyvässä seurassa! 
Matkat yhteistyössä Tjäreborgin kanssa.

IMG_4672_edited.jpg

IISI-joogaa ja patikointia Madeiralla

Atlantin lempeässä meri-ilmastossa pääset yhdistämään kehon ja mielen hellimisen kauniissa luonnossa liikkumiseen. Tämä kurssi toteutuu yhteistyössä Tjäreborgin kanssa.

Joogakurssi Rodoksella

Tervetuloa syyskuussa joogamatkalle Rodokselle! Joogatunteja aamuin turkoosin meren äärellä, iltaisin salissa/ katoksessa. Muuten keskityt vain rentoilun ytimeen: uimaan, auringonottoon, retkeilyyn ja syömään ihanaa herkullista kreikkalaista ruokaa hyvässä seurassa! Yhteistyössä Tjäreborgin kanssa.

kreikka-rodos-talo-ss-1.jpeg
IMG_0934_edited.jpg

Joogalomat Lesvoksella

"Kotisaarellani" Lesvoksella järjestän yksilöllisiä ja räätälöityjä joogakursseja pienryhmille, minimissään vain 3 hlöä! 

Lesvoksen kauniissa luonnossa ja rauhassa

Sielu tosiaan lepää ja inspiraatio kukkii!

IMG_1519.jpeg

Marjaana Mäkelä

Jooga on minulle ennenkaikkea elämäntapa. Haluan tuoda joogan ikivanhat filosofiset viisaudet osaksi myös meidän jokapäiväistä arkielämäämme. Joogaharjoitus on minulle matka sisäiseen maailmaan löytääkseni rauhan, tasapainon, suvaitsevuuden sekä ilon omasta itsestäni käsin. Elämä ja jooga ovat jatkuvaa uuden oppimista ja ihmettelyä.

bottom of page