top of page
20180707_211539.jpg

Joogalomat

lagomera_1.jpg

Joogaloma 
La Gomeralla

Unelmien aktiiviloma - tämä on Tjäreborgin ja minun ensimmäinen joogaloma La Gomeralla, lämpimästi tervetuloa!

La Gomera on tuliperäinen saari kuten Madeirakin, mutta luonto on vielä villimpää.

Matkat yhteistyössä Tjäreborgin kanssa.

Joogakurssi Kreetalla 

Tervetuloa joogalomalle toukokuussa "kuningatar-saarelle" Kreetalle. Joogatunteja aamuin illoin, muutoin keskityt lomailun ja rentoilun ytimeen: auringosta nauttimiseen, uimiseen, retkeilyyn, oleiluun, lukemiseen ja ennenkaikkea superherkulliseen kreikkalaiseen ruokaan hyvässä seurassa! 
Matkat yhteistyössä Tjäreborgin kanssa.

IMG_4672_edited.jpg

IISI-joogaa ja patikointia Madeiralla

Atlantin lempeässä meri-ilmastossa pääset yhdistämään kehon ja mielen hellimisen kauniissa luonnossa liikkumiseen. Tämä kurssi toteutuu yhteistyössä Tjäreborgin kanssa.

Joogalomat Lesvoksella

"Kotisaarellani" Lesvoksella järjestän yksilöllisiä ja räätälöityjä joogakursseja pienryhmille, minimissään vain 3 hlöä! 

Lesvoksen kauniissa luonnossa ja rauhassa

Sielu tosiaan lepää ja inspiraatio kukkii!

IMG_0934_edited.jpg
kreikka-rodos-talo-ss-1.jpeg

Joogakurssi Rodoksella

Tervetuloa toukokuussa joogamatkalle Rodokselle Tjäreborgin aktiivilomalle! Joogatunnit ovat aamuin illoin, muuten keskityt vain lomailemaan: uimaan, auringonottoon, rentoutumaan ja syömään ihanaa herkullista kreikkalaista ruokaa hyvässä seurassa!

IMG_1519.jpeg

Marjaana Mäkelä

Jooga on minulle ennenkaikkea elämäntapa. Haluan tuoda joogan ikivanhat filosofiset viisaudet osaksi myös meidän jokapäiväistä arkielämäämme. Joogaharjoitus on minulle matka sisäiseen maailmaan löytääkseni rauhan, tasapainon, suvaitsevuuden sekä ilon omasta itsestäni käsin. Elämä ja jooga ovat jatkuvaa uuden oppimista ja ihmettelyä.

bottom of page