top of page
20190703_130038_edited.jpg

Online-tunnit

Palvelumme

  • Monipuolista, liikkuvaa ja aktiivista online-hathajoogaa TI & PE


    11 euroa
  • Lempeän hidasta ja parantavaa online-yinjoogaa perjantaisin


    11 euroa

Aamujoogat tiistaisin ja perjantaisin klo 8:00-9:15, tunnista saa AINA tallenteen, ei siis tarvitse osallistua livenä. Aamujoogatunneille voi tulla myös paikanpäälle Joogakoulu Shantiin Runeberginkatu 43, Helsinki.

Yinjoogat toistaiseksi vain perjantaisin klo 20:00-21:15, siitä ei tule tallennetta vaan osallistuminen livenä. Oma kamera voi aina olla kiinni. Ilmoittautuminen yinjoogaan viimeistään samana päivänä klo 19:00.

Tiistaisin yinjooga Joogakoulu Shantissa klo 19:30 ja sunnuntaisin 19:00.

Tarkista, että tunti on kalenterissa, joskus on kurssien takia aikataulumuutoksia.

Jos joogatunnin varaaminen tuntuu vaikealta, niin katso oheinen video >>

Voit ostaa pääsyn yksittäiselle tunnille tai joogakortin kolmelle tai kymmenelle online-tunnille. Joogakortit voimassa 3kk.

Joogakorttikauppaan pääset tästä.

Tunnit järjestetään Zoom-alustalla, helpointa on liittyä suoraan tietokoneella. Puhelimeen tai tablettiin voit ladata ilmaisen zoom-app'in ja voit siitä esimerkiksi "heittää" lähetyksen television ruutuun, on mukavampi seurata tuntia isolta näytöltä kuin vaikkapa puhelimesta. (tässä asiassa kannattaa aina turvautua nuorisoon, he kyllä osaavat!)

Kun olet rekisteröinyt, saat suoraan sähköpostiisi linkin tunnille.

Ilmoittaudu aamutunneille mieluiten jo edellisenä iltana, mutta viimeistään aamulla klo 7:00 mennessä.

Iltatunneille ilmoittautuminen klo 19:00 mennessä.

Jos tunnille ei ole ilmoittautuneita seitsemään mennessä (aamu tai ilta) , joogatuntia ei ole. 

Ja HUOM: aamutunnista saat tallenteen käyttöösi kolmeksi päiväksi. Aamujoogaan ei siis tarvitse osallistua livenä, jos aikainen aamu on Sinulle mahdoton, voit tehdä harjoituksen ihan koska tahansa Sinulle sopii vaikka työpäivän jälkeen.

Tulevat joogatunnit

Dec 11 - Dec 17

S

11

M

12

T

13

W

14

T

15

F

16

S

17
ohje
IMG_1519.jpeg

Marjaana Mäkelä

Jooga on minulle ennenkaikkea elämäntapa. Haluan tuoda joogan ikivanhat filosofiset viisaudet osaksi myös meidän jokapäiväistä arkielämäämme. Joogaharjoitus on minulle matka sisäiseen maailmaan löytääkseni rauhan, tasapainon, suvaitsevuuden sekä ilon omasta itsestäni käsin. Elämä ja jooga ovat jatkuvaa uuden oppimista ja ihmettelyä.

bottom of page