20190703_130038_edited.jpg

Online-tunnit

Online -tunneille ilmoittautuminen ja lisätiedot erilaisista tunneista saat alla olevista tuntikuvauslaatikoista.

Aamutuntien varaaminen ja ilmoittautuminen mieluiten edellisenä iltana, mutta viimeistään klo 7:30 mennessä.

Iltatunneille voi ilmoittautua koska vain. 

Voit ostaa pääsyn yksittäiselle tunnille tai joogakortin kolmelle tai kymmenelle online-tunnille. Joogakortit voimassa 3kk.

Joogakorttikauppaan pääset tästä.

Tunnit järjestetään Zoom-alustalla, helpointa on liittyä suoraan tietokoneella. Puhelimeen tai tablettiin voit ladata ilmaisen zoom-app'in ja voit siitä esimerkiksi "heittää" lähetyksen television ruutuun, on mukavampi seurata tuntia isolta näytöltä kuin vaikkapa puhelimesta. (tässä asiassa kannattaa aina turvautua nuorisoon, he osaavat!)

Kun olet rekisteröinyt, saat sähköpostiisi linkin tunnille. Ja HUOM: aamutunnista saat tallenteen käyttöösi kolmeksi päiväksi. Tunnille ei siis tarvitse osallistua livenä, jos aikainen aamu ei Sinulle sovi vaan voit tehdä harjoituksen ihan koska tahansa Sinulle sopii!

Jos joogatunnin varaaminen tuntuu vaikealta, niin katso oheinen video >>

Tulevat joogatunnit

Dec 11 - Dec 17

S

11

M

12

T

13

W

14

T

15

F

16

S

17
 
IMG_1519.jpeg

Marjaana Mäkelä

Jooga on minulle ennenkaikkea elämäntapa. Haluan tuoda joogan ikivanhat filosofiset viisaudet osaksi myös meidän jokapäiväistä arkielämäämme. Joogaharjoitus on minulle matka sisäiseen maailmaan löytääkseni rauhan, tasapainon, suvaitsevuuden sekä ilon omasta itsestäni käsin. Elämä ja jooga ovat jatkuvaa uuden oppimista ja ihmettelyä.