top of page
IMG_1032.jpeg

Joogan yksityistunnit


Yksityinen joogatunti suunnitellaan henkilökohtaisesti Sinun tarpeesi ja toiveesi huomioiden. Voit myös koota oman joogaryhmän ystävistäsi ja läheisistäsi. Yhteinen joogahetki on myös mukava tapa viettää juhlia, vaikkapa polttareita tai syntymäpäiviä. Jooga voi olla myös hauskaa!

Joogaaminen sopii erinomaisen hyvin myös työpaikan liikunta-, virkistys- tai koulutuspäiviin tuoden uutta puhtia, jaksamista ja hyväntuulista yhteishenkeä.

Joogatunnit voi järjestää erinomaisesti myös ZOOM alustalla virtuaalisesti.

Tai jos haluat livejoogan, tunti voidaan pitää oman kotisi rauhassa tai omaa ryhmääsi varten voit vuokrata tilat kotisi läheltä sopivasta paikasta esim. koulu tai mikä tahansa isompi tila, joka on helposti tyhjennettävissä ja saada vapaata lattiatilaa - tai vaikkapa kotipihasi nurmikolla! 

Tilat voi vuokrata myös Joogakoulu Shantista Etu-Töölöstä, jossa on kauniit valoisat joogasalit joogamattoineen.

Siellä on myös kiva keittiö, jonne voi tuoda omat tarjoilut tai sitten voi tilata vaikkapa herkullisen terveellisen smoothien joogan jälkeen. 

 

Liikematkoilla voit tilata jooganopettajan vaikka aamulla tai illalla hotellihuoneeseesi - virtuaalisesti tietenkin! 

Pieni joogaharjoitus herättää luovuutta aivoille aamuisin ja lievittää kummasti sekä päänsisäisiä että kehon kireyksiä kokouksien jälkeen...

LIVE yksityistuntien hinnat riippuvat osallistujamäärästä, tunnin kestosta, paikasta ja esim matkakuluista. Virtuaalijoogatunnin hinta menee osallistujamäärän mukaan, onko kyseessä yksi hlö vai useampia.

IMG_1519.jpeg

Marjaana Mäkelä

Jooga on minulle ennenkaikkea elämäntapa. Haluan tuoda joogan ikivanhat filosofiset viisaudet osaksi myös meidän jokapäiväistä arkielämäämme. Joogaharjoitus on minulle matka sisäiseen maailmaan löytääkseni rauhan, tasapainon, suvaitsevuuden sekä ilon omasta itsestäni käsin. Elämä ja jooga ovat jatkuvaa uuden oppimista ja ihmettelyä.

Yksityistunnit ota yhteyttä
bottom of page