top of page
Lefkas.jpg

Tjäreborgin kurssit Kreikassa

Yhteistyössä Tjäreborgin kanssa olemme suunnitelleet ryhmämatkoja ensi vuodelle 2022 Kreikkaan. 

Alustavat päivämäärät ovat:

IISI-JOOGAA JA PYÖRÄILYÄ Kosin saarella

13.-20.5. ja 9.-16.9.2022

Teemme kaksi pyöräretkeä antiikin aikuiseen Asklepieionin temppelin raunioille, kiertelemme Kosin kaupungin alueella sekä suuntaamme Therman rannalle luonnon kuumavesilähteille. Käytössä on sekä tavallisia että sähköpolkupyöriä.

JOOGAKURSSI Rodoksella

15.-22.6.2022

Kursseista pian lisätietoa täällä sekä Tjäreborgin sivuilla: 

https://www.tjareborg.fi/aktiivilomat

Asiakkaiden kommentteja Joogaa Kreikassa - matkalta

“Tämä oli toinen matkani Lesvokselle, Molivokseen. Ensimmäisen reissuni tein 2015 elokuussa, jolloin menetin sydämeni tälle ihanalle saarelle, Molivokselle, joogatemppelille, energioille jne. Tämä talvimatka "joogaa ja patikointia Kreikassa" oli upea reissu kaikilla tasoilla, jonka vaikutus kestää pitkään.....

Mutta mennäänpä reilu pari kuukautta ajassa taaksepäin, jolloin Marjaana kertoi tästä matkasta. Olin juuri hetkeä aiemmin palannut Rodokselta, vasen käsi kipsissä, onnettomuudesta ja leikkauksesta johtuen. Soili ystäväni oli muuttamassa Lesvokselle puoleksi vuodeksi ja nämä kaksi ihastuttavaa ystävääni sanoivat kuin yhdestä suusta "tule sinäkin Lesvokselle joogaamaan ja patikoimaan" ja niinhän minä päätin lähteä.

Laskeskelin, että kipsi on ehtinyt olla pois viitisen viikkoa ja fysioterapia aloitettu, joten enköhän selviä matkasta hyvin. Kaikki sujuikin loistavasti. Varasin matkan Travellinkin kautta ja hintaan sisältyi myös ruumaan menevä laukku, josta ei tarvinnut vaihdoissa huolehtia. Meitä olikin sitten kolme "joogia" samalla lennolla, joka olikin mukava yllätys.

Lentokentillä aika kului mukavasti rupatellessa. Marjaana oli järjestänyt kyydin Mytilinen kentältä Molivokseen. Niinkuin myös paluumatkalle. Me kaikki matkalaiset asuimme Sun House:ssa, n. 10 min. kävelymatkan päässä joogatemppeliltä ja parin kilometrin päässä Molivoksesta.

Viikko oli rytmitetty kivasti; aamulla klo 9 meidät vietiin pikkubussilla patikointikohteisiin ja illalla oli joogaa. Patikoinnin jälkeen menimme yhteisille lounaille, ja mehän syötiin uskomattoman ihania kasvisherkkuja ja merenantimia. Tähän aikaan vuodesta patikointi sopi mainiosti ilmojen suhteen, reitit olivat kohtuullisia, askellettiin sopivalla vauhdilla, ihasteltiin maisemia, pidettiin piknikkiä.

Illalla yinjooga tekii hyvää rasittuneille lihaksille, rentouttavaa keholle ja mielelle. Illan pimeydessä kävelimme otsalamppujen ja tähtitaivaan loisteessa Sun Houseen, unta ei tarvinnut illalla odotella. Sun Housea isännöi charmantti Ignatios vaimonsa Marian kanssa. Loistopaikka asua, jota voin lämpimästi suositella.

Nyt sitten voikin jo alkaa odottamaan seuraavaa Marjaanan "joogaa ja patkointia Kreikassa" matkaa. Tapaamisiin sekä vanhat että uudet kanssakulkijat.

Lämpimät kiitokset kaikille mukana olleille ja sydämen lämpöiset kiitokset Marjaanalle loistavasti järjestetystä viikosta”

—  Elsi

bottom of page