top of page
IMG_1060.jpg

Kaveriporukalla Kreikkaan joogaamaan


Elämme uudenlaisessa elämänvaiheessa ja toistaiseksi on hieman haastavaa järjestää avoimia joogakursseja Lesvoksella, mutta olet koska tahansa (luit aivan oikein: ihan koska tahansa!!) Tervetullut kauniille Lesvoksen saarelle

omassa tutussa porukassa tai vain parin kaverin kanssa joogaamaan teille sopivana ajankohtana!

Olen pitänyt täällä joogakursseja vuodesta 2013 saakka ja varmasti kurssit taas tulevaisuudessa jatkuvat tavalliseen tapaan. Kaikki osallistujat ovat ihastuneet saaren kauneuteen, monipuolisuuteen ja paikallisten ihmisten aitouteen.

Ja nyt on mahdollista saada aivan täydellisesti räätälöity joogakurssi omiin tarpeisiin!

Onko tulossa kenties joku isompi juhla tai merkkipäivä?? Voisit viettää sen rakkaimpiesi seurassa täysin uudella tavalla aktiivilomalla yhteisesti parantaen hyvinvointianne tai muuten vain tulla samanhenkisellä ystäväporukalla rentoutumaan hyvällä fiiliksellä. 

Ryhmäkoko minimissään on vain 3 henkilöä, maksimi 16 hlöä.

 

Joogatunnit aamuin illoin omassa rytmissä, tehden juuri sellaista joogaa, joka teille kaikille sopii!

Nautinnollisesti venytellen, niveliä sulatellen, pehmeästi liikehtien, vahvistaen lihaksia välillä hikisestikin tai hoitaen kipeitä kremppoja - täysin toiveidenne mukaan. Parasta kaikessa on se, että aikatauluja voi muuttaa kesken kaiken lennossa eikä olla riippuvaisia muista!

Joogaamme merenrannalla tai hotellin uima-altaalla. Isompia ryhmiä varten voimme olla kauniissa joogatemppelissä Eftaloun oliivilaaksossa: täydellisesti varusteltu "maailman kaunein joogasali", jossa monet monet kurssit on jo pidetty ja tullaan taas pitämään "tilanteen" asettuessa.

Voimme vuokrata auton / minibussin ja tehdä retkiä lähiseuduille, tutustumaan pieniin nukkuviin kyliin vuoristossa,

eksyä unelmarannoille, joita "tavalliset turistit" eivät edes löydä, uida silkkisissä turkooseissa Egeanmeren aalloissa.

Voimme käydä maistelemassa kukkaishunajan ja timjami/kanerva/kastanjahunajan eroja hunajatehtaassa,

tehdä pyhiinvaelluksen parantavaan Arkkienkeli Mikaelin luostariin tai pulahtaa luonnon kuumiin (yli 40 astetta!) lähteisiin, mahdollisuus rentouttavaan hierontaan sekä äänimaljahoitoihin. 

 

Vuodenajasta riippuen voimme tehdä patikointiretkiä metsiin, vuorille, vesiputouksille, upeisiin paikkoihin, joita tämä saari on täynnä. Olen puolittain asunut Lesvoksella jo vuodesta 1989 lähtien, joten voisin sanoa tuntevani saaren aika hyvin ja paikallisten mentaliteetin. 

Ja RUOKA!!! Herkullinen kreikkalainen ruoka on ehdottomasti yksi loman kohokohdista!

Jopa kreikkalaiset itse sanovat, että Lesvoksen ruoka on Kreikan parasta.

Ja olen henkilökohtaisesti aivan samaa mieltä.

Lyhyesti sanottuna voin luoda teidän omalle porukallenne aivan täydellisen hyvinvointiloman, jolta palaa

energisenä ja piristyneenä, silti täynnä syvää rentouden ja rauhantunnetta. Ja kenties jopa joitakin syviä elämänoivalluksia . . . 

"Oman ryhmän" minimikoko on vain 3 henkilöä! Maksimia ei oikeastaan ole, mutta minibussiin mahtuu 16 hlöä. 

Majoitusvaihtoehtoja on lukuisia, ihan tavallisia eritasoisia hotellihuoneita aamiaisineen,

täysin varusteltuja asuntoja: hieman yksinkertaisempia tai luksusvilloja, joissa on jopa oma uima-allas.

Näissä asunnoissa on myös takka / lämmitys, joten aktiivilomat onnistuvat hyvin myös viileämpinä aikoina.

Lesvos on kauneimmillaan juuri talvella. Toki silloin rantaelämä jää lyhyemmäksi, mutta kuumissa lähteissä voi silti lojua ja meren lämpötila on aivan uintikelpoinen koko talven. Silloin voi keksiä vaikka mitä lisäohjelmaa:

esim. kerätä omat oliivit oliiviöljyksi, lypsää vuohia / lampaita ja tehdä sitten fetajuustoa tai

kreikkalaisen ruoanlaiton tai tanssin kurssi. . . 

Annan mielelläni vinkkejä ja autan varauksissa, jotta lomastanne tulee mahdollisimman täydellinen.

Viikon joogaloman hinta on 380€/hlö

Matkustusaikataulujen mukaisesti muokkaamme viikon siten, että viitenä päivänä on ohjelmaa ja lisäksi yksi täysin vapaapäivä. Useimmiten lennot tulevat ja lähtevät perjantaisin (Helsinki-Ateena-Mytilini). Toki olet tervetullut myös pidemmäksi ajaksi!

Hintaan kuuluu joogatunnit, joogamatot & kaikki muut joogavälineet ja retkien opastukset sekä tarvittaessa tulkkauksen.

Omat kulusi ovat lisäksi matkustaminen, majoitus & ruoka. Muista myös matkavakuutus!

Mahdollinen auton- tai minibussinvuokraus jaetaan osallistujien kesken. 

Ota yhteyttä - kaikki on mahdollista!

           

20180704_180655.jpg

Lesvos

Lesvos on Kreikan kolmanneksi suurin saari ja sijaitsee Ateenasta hieman pohjoiseen aivan Turkin rannikolla.

20180706_212325.jpg

Lesvos ja vapaa-aika

Tällä joogalomalla on jätetty ohjelmaan aikaa myös oikeasti lomailla sekä viettää aikaa perheen, ystävien tai uusien joogaystävien kanssa rentoutuen.

20180702_144400.jpg

Lesvoksen tilanne

Uutiset aina välillä toitottavat "Kreikan levottomuuksista", niistä ei tosiaankaan täällä ole mitään tietoa.

Asiakkaiden kommentteja Joogaa Kreikassa - matkalta

“Tämä oli toinen matkani Lesvokselle, Molivokseen. Ensimmäisen reissuni tein 2015 elokuussa, jolloin menetin sydämeni tälle ihanalle saarelle, Molivokselle, joogatemppelille, energioille jne. Tämä talvimatka "joogaa ja patikointia Kreikassa" oli upea reissu kaikilla tasoilla, jonka vaikutus kestää pitkään.....

Mutta mennäänpä reilu pari kuukautta ajassa taaksepäin, jolloin Marjaana kertoi tästä matkasta. Olin juuri hetkeä aiemmin palannut Rodokselta, vasen käsi kipsissä, onnettomuudesta ja leikkauksesta johtuen. Soili ystäväni oli muuttamassa Lesvokselle puoleksi vuodeksi ja nämä kaksi ihastuttavaa ystävääni sanoivat kuin yhdestä suusta "tule sinäkin Lesvokselle joogaamaan ja patikoimaan" ja niinhän minä päätin lähteä.

Laskeskelin, että kipsi on ehtinyt olla pois viitisen viikkoa ja fysioterapia aloitettu, joten enköhän selviä matkasta hyvin. Kaikki sujuikin loistavasti. Varasin matkan Travellinkin kautta ja hintaan sisältyi myös ruumaan menevä laukku, josta ei tarvinnut vaihdoissa huolehtia. Meitä olikin sitten kolme "joogia" samalla lennolla, joka olikin mukava yllätys.

Lentokentillä aika kului mukavasti rupatellessa. Marjaana oli järjestänyt kyydin Mytilinen kentältä Molivokseen. Niinkuin myös paluumatkalle. Me kaikki matkalaiset asuimme Sun House:ssa, n. 10 min. kävelymatkan päässä joogatemppeliltä ja parin kilometrin päässä Molivoksesta.

Viikko oli rytmitetty kivasti; aamulla klo 9 meidät vietiin pikkubussilla patikointikohteisiin ja illalla oli joogaa. Patikoinnin jälkeen menimme yhteisille lounaille, ja mehän syötiin uskomattoman ihania kasvisherkkuja ja merenantimia. Tähän aikaan vuodesta patikointi sopi mainiosti ilmojen suhteen, reitit olivat kohtuullisia, askellettiin sopivalla vauhdilla, ihasteltiin maisemia, pidettiin piknikkiä.

Illalla yinjooga tekii hyvää rasittuneille lihaksille, rentouttavaa keholle ja mielelle. Illan pimeydessä kävelimme otsalamppujen ja tähtitaivaan loisteessa Sun Houseen, unta ei tarvinnut illalla odotella. Sun Housea isännöi charmantti Ignatios vaimonsa Marian kanssa. Loistopaikka asua, jota voin lämpimästi suositella.

Nyt sitten voikin jo alkaa odottamaan seuraavaa Marjaanan "joogaa ja patkointia Kreikassa" matkaa. Tapaamisiin sekä vanhat että uudet kanssakulkijat.

Lämpimät kiitokset kaikille mukana olleille ja sydämen lämpöiset kiitokset Marjaanalle loistavasti järjestetystä viikosta”

—  Elsi

Ota yhteyttä
bottom of page